تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
انواع پمپ

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

اجزای مخازن سختی گیر رزینی

اجزای مخازن سختی گیر رزین

مخزن

رزین ها در داخل این مخازن قرار می گیرند، در واقع فرآیند تصفیه در این قسمت انجام می شود. در طراحی و تولید سختی گیر رزینی شکل و ساختار کلی مخزن و همچنین محل ورودی از اهمیت بالایی برخوردار است. و شیرهای خروجی و بسیاری از شیرها در آن با حساسیت بالا تعیین می شود. علاوه بر این، مواد مورد استفاده برای مخزن از اهمیت بالایی برخوردار است و اغلب از ورق کربن فولاد ضد زنگ (SS) برای این منظور استفاده می شود.

رزین

رزین ها موادی هستند که از پلیمریزاسیون ترکیبات آلی به دست می آیند. در داخل مخزن رزین سختی گیر، بسته به نوع املاح و یون ها و همچنین مقدار آنها، مقادیر مختلفی از رزین استفاده می شود. به منظور جلوگیری از خروج رزین ها از نازل یونی و همچنین از بین بردن ذرات بزرگتر معلق در آب، رزین ها را روی بستر سیلیس قرار می دهند. آب حاوی آهن، منگنز، مس و سایر فلزات سنگین رزین ها را فرسوده می کند و هیدراتاسیون دستگاه پخت را کاهش می دهد.

   نازل

از نازل ها برای جمع آوری آب تصفیه شده استفاده می شود. مواد مورد استفاده در تولید سخت کننده های رزینی برای نازل ها اغلب برنج، پلاستیک و پی وی سی هستند.

مخزن آب و محلول نمک

محتویات این مخازن برای بازسازی رزین استفاده می شود. رزین ها به مرور زمان به دلیل وجود آهن، منگنز و سایر فلزات کارایی خود را از دست می دهند و در نهایت عملکرد دستگاه دچار اختلال می شود. برای این منظور در تولید سختی آب نوعی مخزن PVC نیز در نظر گرفته شده است که به مخزن اصلی متصل می شود. در این مخزن سنگ نمک و آب قرار داده شده که در شستشو و احیای نازل ها بسیار موثر است.

سختی سنج رزین

از آنها برای کنترل فشار ورودی استفاده می شود.

مزایای استفاده از سختی آب

همانطور که گفته شد دستگاه های سختی گیر آب در مصارف خانگی و صنعتی کاربرد فراوانی دارند که دلیل آن آسیب های ناشی از نمک های موجود در آب به محیط های مختلف می باشد. دلایل اصلی اهمیت سختی آب عبارتند از:

      کلریدهای کلسیم و منیزیم موجود در آب به شدت دیواره های دیگهای بخار، لوله های آب و سایر فلزات را خورده می کنند.

      سولفات های کلسیم و منیزیم به تدریج بر روی دیوار و مسیر انتقال آب در تاسیسات تولید برق، لوله های آب خانگی و آبگرمکن ها رسوب ایجاد می کنند.

      وجود بیش از 3000 میلی گرم کلرید سدیم در آب باعث شوری، طعم بد و نامناسب آن می شود.

      CO2 آزاد شده از کربنات پتاسیم و سدیم و بی کربنات با آب واکنش داده و اسید کربنیک تولید خواهد شد. اسید کربنیک به شدت بر لوله ها و دیواره های دیگ های صنعتی تاثیر می گذارد.

      سختی بیش از حد آب برای سلامتی انسان مضر است و تشکیل سنگ کلیه، سنگ مثانه و سوء هاضمه از جمله آنهاست.

      ایجاد رسوبات در دیگ های بخار فشار قوی که به دلیل انتقال حرارت ضعیف باعث کاهش راندمان می شود و در نتیجه کاربر برای جبران کسری انتقال حرارت و در نتیجه افزایش مصرف سوخت، دمای کار دیگ را افزایش می دهد.

      ایجاد رسوب در برج های خنک کننده، چیلرها و سایر سیستم های حرارتی و برودتی و کاهش کارایی آنها و یا از کار افتادن کل سیستم.

      به دلیل سختی آب، قدرت شستشوی انواع مواد صابونی کاهش می یابد، به طوری که تاثیر مواد شوینده در آب سخت، نیمی از کارایی آنها در آب نرم است.

      در صنایع نساجی و رنگرزی باعث افت کیفیت رنگ می شود.

موضوع :
برچسب ها : مزایای استفاده از سختی آب,اجزای مخازن سختی گیر رزین,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 25 اسفند 1401ساعت 13:23 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 36 |

پارامتر و کاربرد های دوزینگ پمپ ها

 

دوزینگ  پمپ ها یا پمپ تزریق ها دارای دبی و فشار هستند که محدود دبی آن ها 1 تا 2000 لیتر بر ساعت است. همچنین دوزینگ پمپ ها دارای  فشار 1 الی 200 بار هستند.

دوزینگ پمپ ها بر خلاف پمپ های سانتریفیوژی تاثیری روی دبی خروجی ندارند.  ولی با تنظیم کردن دوزینگ پمپ ها  می توانیم میزان تغییرات دبی را تنظیم کنیم.  دوزینگ پمپ ها از 1 تا 100 درصد را قابل تنظیم هستند دوزینگ پمپ ها دارای میکرو متر بوده  که می توان سرعت و پمپاژ  ها را تغییر داد. دوزینگ پمپ ها دارای عملگر  پنوماتیکی هستند که با استفاده از سیگنال  خارجی میزان دبی قابل تنظیم می باشد.

 دوزینگ پمپ ها زیر مجموعه پمپ های  جابه جایی مثبت بوده و از چند اسم دیگر برخوردارند که برگرفته از (پمپ تزریق، متریگ پمپ، دوزینگ پمپ، پمپ اندازه گیری و...می باشد)

مواد قابل انتقال توسط دوزینگ پمپ

·         اسید ها

·         بازها

·         سیالات خورنده

·         مایعات دارای ویسکوزیته

·         کلر

·         آهک

کاربرد های مترینگ پمپ

·         سیال باید دارای گرانروی پایین  باشد

·         میزان دبی پایین

·         فشار کاری سیستم بالا

·         عمل پمپاژ به صورت دستی یا اتوماتیک

·         نیاز به دستگاه  plc دارد.

پارامتر های مهم وکاربردی در انتخاب دوزینگ پمپ ها

·         آیا سیال ساینده است؟

·         سنجیدن میزان دبی و فشار

·         سبال خورنده است یا خیر

·         سیال در برابر حرارت حساس است؟

·         سنجیدن ویسکوزیته سیال

·         نوع سیال

·         میزان غلظت سیال

·         دمای کاری سیال

·         میزان گرانروی

شرایط نصب پمپ کلرزنی

·         باید فشار کاری  از فشار محل پمپاژ بیشتر باشد

·         در نقطه پمپاژ foot valve بایستی نصب شود

·         هواگیری اولیه صورت گیرد

·         در جای مناسب نصب شود

·         تعداد ضربه با دقت باید باشد

·         شیر مکش و تخلیه فقط در صورت تعویض باز کنید

·         در صورت خاموش بودن طولانی مدت  دوزینگ پمپ  مسیر مکش و رانش شست وشو شود

·         استفاده از منبع تغذیه مناسب  برای الکتروموتور ها تک فاز و 3 فاز

·         استفاده از نوار تفلون برای آبندی  استفاده نشود همچنین از واشر های مناسب استفاده کنید.

 

موضوع :
برچسب ها : کاربرد های دوزینگ پمپ, مواد قابل انتقال در دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 16 اسفند 1401ساعت 11:38 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 25 |

انواع دوزینگ پمپ ها کدامند؟

این پمپ ها بر اساس عوامل متعددی دسته بندی می شوند که رایج ترین آنها عبارتند از:

طرح های مختلف پمپ تزریق و موادی که می توانند پمپ کنند.

  1. انواع دوزینگ پمپ و مواد قابل پمپاژ آن

این پمپ ها می توانند طیف وسیعی از مواد را پمپاژ کنند. برخی بسیار سبک و رقیق هستند، در حالی که برخی دیگر بسیار غلیظ هستند. به همین دلیل تنوع زیادی دارند. مدل گرانول و پودری بیشتر در صنایع غذایی و پلاستیک استفاده می شود و برای مایعات با غلظت و ویسکوزیته بالا استفاده می کنند. برای مایعات سبک و رقیق مانند کلر، اسید و غیره از پمپ های تزریق مایع یا پمپ های تزریق شیمیایی استفاده می شود.

  1. انواع دوزینگ پمپ و متریال سازنده

انواع پمپ های صنعتی با کندانسور مواد بدنه متفاوتی دارند. آنها برخی از اجزای خود را در برابر خوردگی بسیار مقاوم کرده اند. در برخی از مناطق در معرض مواد شیمیایی از مواد خاصی استفاده می شود، اما به طور کلی برای ساخت پمپ های صنعتی از مواد زیر استفاده می شود.

1.      پی وی سی

2.      پلی پروپیلن

3.      محکم و ساخته شده از فولاد ضد زنگ

4.      PVDF

کاربرد های دوزینگ پمپ

دقت بالای این کالای پرفروش باعث شده تا بسیار مورد پسند واقع شود. چندین کاربرد برای آن وجود دارد.

1.      صنعت فاضلاب و آب

2.      صنایع پتروشیمی

3.      بخش داروسازی

4.      صنعت چوب

موضوع :
برچسب ها : کاربرد های دوزینگ پمپ,انواع دوزینگ پمپ ها کدامند,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 15 دی 1401ساعت 15:11 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 47 |

آشنایی با پمپ تزریق کلر

پمپ تزریق کلر

کلر یکی از معروف ترین و بهترین مواد شیمیایی برای ضدعفونی و از بین بردن آلودگی های مایع است. کلر را می توان برای آب های آلوده در استخرهای خصوصی و عمومی استفاده کرد تا آب مورد استفاده شهری و حتی فاضلاب شهری را تامین کند. برای این منظور از پمپ تزریق کلر استفاده می شود که مدل های مختلفی دارد. هر کدام برای حجم و فشار خاصی طراحی و تولید می شوند و در مقیاس خاصی عمل می کنند. برای بررسی دقیق این موضوع با ما همراه باشید.

 

پمپ تزریق کلر دقیقا چیست؟

دوزینگ پمپ کلر یا پمپ تزریق کلر یک دستگاه هوشمند و پیشرفته است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. هر جا که مایعی با توجه به ترکیباتش نیاز به تصفیه و ضدعفونی داشته باشد، می توان از بسته تزریق کلر برای تمیز کردن مجدد آن استفاده کرد. این سیستم می تواند به صورت دستی یا خودکار با برنامه و تنظیمات قبلی برای شما کار کند. پمپ تزریق کلر در دسته پمپ های با انتقال مثبت طبقه بندی می شود. به این ترتیب کلر را به صورت مایع یا جامد (پودر) و یا حتی گاز با فشار و دبی مشخص وارد سیال می کند. البته بیشتر پمپ های کلر از نوع مایع هستند و نمونه های دیگر کاربرد کمتری دارند.

 

آشنایی با انواع پکیج های تزریق کلر

پمپ های کلر زنی انواع مختلفی دارند. هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند و اگر در جای مناسب از آن استفاده شود قطعا مزایای آن بسیار بیشتر خواهد شد.

پمپ شامل

اولین نمونه مترینگ پمپ کلر که قصد بررسی آن را داریم پمپ پریستالتیک نام دارد. نام دیگر این مدل پمپ شلنگی است و اغلب در مکان هایی که به دبی و فشار کم نیاز داریم استفاده می شود. معمولاً فشار کم در صنایع ضدعفونی و تصفیه حدود 1 تا 4 بار است.

پمپ تزریق دیافراگم

نمونه دیگری که بسیار مورد استفاده قرار گرفته دوزینگ پمپ کلر دیافراگمی است. این مدل از پمپ ها برای فشارهای بالاتر و تا 20 بار استفاده می شود. پمپ های دیافراگمی در خطوط لوله و در جهت رانش استفاده می شود. بهترین ماده برای دیافراگم این سیستم تفلون یا سنتوپرن است. این مواد می توانند مقاومت خوبی در برابر قدرت خوردگی کلر از خود نشان دهند.

سر پمپ تزریق کلر نیز بخش مهمی است که بهتر است از موادی مانند PVC یا PVDF برای آنها استفاده شود. در این صورت می توانید مدت زمان بیشتری از سیستم خود استفاده کنید. نمونه های مختلف این بسته ها به شما امکان تنظیم سطح اسیدی یا قلیایی سیال را نیز می دهد.

حالت دیگری که بر اساس آن می توان نمونه های مختلف پمپ کلرزن را طبقه بندی کرد بر اساس محل کاربرد آن است. به عنوان مثال، پمپ هایی وجود دارند که به طور خاص برای تصفیه آب آشامیدنی ساخته شده اند. این پمپ ها باید از حساسیت بالایی برخوردار باشند تا کلر آنها برای بدن انسان مضر نباشد.

پمپ تزریق کلر برای استخر

مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد پمپ تزریق کلر استخر است. این پمپ ها به خصوص اگر برای استخرهای عمومی استفاده شوند باید استانداردهای زیادی را برای جلوگیری از شیوع بیماری های پوستی رعایت کنند. پمپ واردات کلر برای فاضلاب ممکن است نسبت به نمونه های قبلی دقت کمتری داشته باشد، اما باید قدرت و راندمان بسیار بالایی را ارائه دهد.

فاضلاب ها معمولاً چگالی و غلظت بالایی دارند و برای این منظور باید از توان بیشتری برای تزریق استفاده کرد. پمپ تزریق کلر مورد استفاده در تصفیه خانه باید اتوماتیک باشد تا بتواند میزان ترکیبات را کنترل کند.

از پمپ های تزریق کلر نیز می توان در برج های خنک کننده استفاده کرد. برج های خنک کننده معمولا در صنایع بزرگ ساخته می شوند. وظیفه آنها جلوگیری از گرمای بیش از حد با تبادل انرژی گرمایی است. این برج ها برای جذب گرما از محیط به ماده ای مانند کلر نیاز دارند. برای این منظور پمپ های تزریق در خطوط لوله تبادل حرارتی قرار می گیرند.

پمپ تزریق کلر نیز به طور گسترده برای صنایع تولیدی مانند کارخانه های داروسازی و تولید محصولات شیمیایی استفاده می شود. آنها همچنین گاهی اوقات در صنایع غذایی مورد نیاز هستند. کارخانه های کاغذسازی برای تولید محصولات خود باید از کلر استفاده کنند.

مشخصات اولیه پمپ های تزریق کلر

برای شناخت و بررسی پکیج تزریق کلر باید دو نکته اساسی مانند فشار کاری و دبی را در نظر بگیرید. پیشنهاد ما به شما این است که با در نظر گرفتن تلفات خطوط انتقال و پورت های تزریق، فشار کاری را حدود 10 درصد بیشتر از فشار محل تزریق قرار دهید. به طور معمول فشار کاری بر اساس بار و دبی یا دبی آب بر حسب لیتر در دقیقه یا ساعت در صفحه اطلاعات پمپ نوشته می شود.

Debye یکی از معیارهایی است که در مدل های مختلف به روش های مختلف قابل تنظیم است. دستگاه هایی که به طور خودکار جریان را تنظیم می کنند معمولاً بیشتر هستند



موضوع :
برچسب ها : مترینگ پمپ,دوزینگ پمپ,پمپ تزریق کلر برای استخر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 24 آذر 1401ساعت 15:24 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 55 |

فرآیند های فیلتر ممبران

فرآیند اسمز معکوس چگونه کار می کند؟

 بر خلاف فرآیندهای شیمیایی (UV، صابون‌ها، ازن و غیره)، ممبران صنعتی ذرات را با عبور از یک سری شبکه‌ها یا غشاهای متحدالمرکز با اندازه‌های مختلف به دام می‌اندازد. نباید آن را با فیلترینگ فیزیکی صرف اشتباه گرفت. آبی که باید تصفیه شود از طریق یک سری لوله با فشار بالا پیش می رود و در قسمت پیشروی گفته شده بخشی از آن از طریق غشاهای مذکور خارج می شود.  سنگین ترین عناصر در آنها به دام افتاده است. این روش مبتنی بر ایده غلبه بر فشار اسمزی است. یعنی هر سیستمی که شامل دو مایع و یک غشای نیمه تراوا (از رگه‌های ما تا شیره‌های داخل درختان) باشد، به گونه‌ای جریان دارد که مایع ذرات محلول به دست می‌آورد. یعنی در طول زمان با ذرات متمرکز می شود . اسمز معکوس با افزودن فشار در انتهای محلول غلیظ و حذف ذرات محلول، فرآیند را روی سر خود می چرخاند. اگر این نوع فرآیند جالب است، به این دلیل است که آب کثیف می تواند با فشار بالا در مدارهای بسته ساخته شده از لوله های غشایی به گردش در آید. سیال از طریق سیستم عبور می کند و با هر چرخه، آب خالص از طریق غشاء عبور می کند و خود را از ذرات به دام افتاده جدا می کند.  پروژه ای که در آن اسمز معکوس اعمال می شود کارخانه های نمک زدایی مانند آنچه که Cadagua در الغبره عمان طراحی و ساخته است، به لطف اسمز معکوس، قادر به تولید 191000 متر مکعب آب آشامیدنی در روز هستند. با توجه به کمبود آب آشامیدنی، این فناوری به طور فزاینده ای در خطوط ساحلی استفاده خواهد شد.

استفاده از فرآیند غشایی در تصفیه آب و فاضلاب

در سیستم های تصفیه آب و فاضلاب از فناوری های غشایی با فرآیند غشایی در ممبران تصفیه آب استفاده می کنند که در قسمت های قبل به آن اشاره کردیم. این سیستم ها عبارتند از: سیستم تصفیه آب اسمز معکوس، تصفیه خانه های فاضلاب و تصفیه خانه های فاضلاب بیوراکتور غشایی که به آنها MBR نیز می گویند.

در این قسمت با کاربردهای این غشاها آشنا می شوید:

  1. ضد عفونی آب های زیرزمینی و سطحی
  2. تولید آب صنعتی از آبهای سطحی
  3. تصفیه و پیش تصفیه آب آشامیدنی برای حذف جامدات معلق، کدورت، رنگ، ویروس ها و برخی مواد عالی دیگر
  4. تولید آب از تصفیه خانه های فاضلاب صنعتی و شهری

1 . تعریف اولترافیلتراسیون (UF)

اولترافیلتراسیون (UF) یک فرآیند جداسازی غشایی، در فناوری غشایی برای تصفیه آب است که امکان جداسازی مکانیکی جامدات معلق یا محلول را از طریق غربال، با استفاده از فشار هیدرواستاتیک برای وادار کردن آب به داخل یک غشای نیمه تراوا فراهم می‌کند.

  1. غشای اولترافیلتراسیون چگونه کار می کند؟

دو فازی که با غشا در تماس هستند مایع هستند و در فشارهای هیدرواستاتیکی متفاوت هستند. اجزای خاصی از فاز مایع از سمت فشار بالا به سمت فشار پایین منتقل می شوند.

ذرات کوچک حل شده در مایع از غشای متخلخل عبور می کنند، در حالی که مولکول های بزرگ محلول، کلوئیدها و جامدات معلق که از منافذ عبور نمی کنند، حفظ می شوند.

 

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : فرآیند های فیلتر ممبران,تعریف اولترافیلتراسیون,غشای اولترافیلتراسیون چگونه کار میکند,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 22 آذر 1401ساعت 20:06 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 62 |

حذف مواد اضافی درون آب با رزین تصفیه آب

حذف آهن و سختی آب با رزین سختی گیر

تفاوت اصلی این نوع رزین تبادل یونی با کارخانه های نرم کننده معمولی استفاده از رزین چند جزئی به عنوان محیط فیلتر است. این یک محیط تبادل یونی بسیار کارآمد است که به شما امکان می دهد نه تنها کلسیم و منیزیم، بلکه نمک های سایر فلزات - منگنز، آهن و غیره و همچنین ناخالصی های آلی را از مایع خارج کنید. حذف آهن و سختی در فیلترهای تبادل یونی امکان استفاده از این واحدها را برای آب چاه فراهم می کند.

نتیجه، درجه بالاتری از تصفیه آب و در نتیجه امکان استفاده مستقل از فیلتر تبادل یونی بدون اسمز معکوس یا سایر سیستم های تصفیه آب اضافی است. یک نتیجه منطقی از چنین مجموعه چشمگیر ویژگی های عملیاتی و فنی، افزایش هزینه فیلترهای تبادل یونی برای تصفیه آب از آهن و سختی است. این امر به ویژه در مقایسه با فیلترهای نرم کننده معمولی مجهز به رزین تبادل یونی یک جزئی قابل توجه است و با افزایش بهره وری و همچنین عدم نیاز به سایر روش های تمیز کردن جبران می شود.

رزین های سختی گیر برای نرم شدن و تصفیه آب

رزین سختی گیر تجمعی از گلوله های نسبتاً کوچک (قطر کمتر از یک میلی متر) ساخته شده از مواد پلیمری خاص است که به آنها رزین می گویند. برای یک فرد، از نظر ظاهری، چنین رزینی می تواند شبیه خاویار پایک باشد. با این حال، این خاویار خواص منحصر به فردی دارد. این گلوله‌های رزینی می‌توانند یون‌های مواد مختلف را از آب جذب کرده و به درون خود جذب کنند و یون‌های ذخیره شده قبلی را پس دهند. بنابراین تبادل یونی انجام می شود و به همین دلیل نام عمومی این رزین تصفیه آب است.

شرکت ما دارای طیف گسترده ای از رزین های تبادل یونی و جهانی برای تصفیه آب است.

 

 

موضوع :
برچسب ها : نرم شدن آب با رزین سختی گیر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 20 آذر 1401ساعت 19:29 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 81 |

پمپ تزریق پیستونی

دوزینگ پمپ های پیستونی

   پمپ تزریق پیستونی معمولاً در مواردی استفاده می شوند که فشار قوی محیط اندازه گیری شده مورد نیاز است (تا 20-30 مگاپاسکال یا بیشتر) یا در جاهایی که حجم زیادی از معرف اندازه گیری شده مورد نیاز است. آنها برای دوز فشار حجمی مایعات خنثی، تهاجمی، سمی و مضر، امولسیون ها و سوسپانسیون ها با ویسکوزیته سینماتیکی بالا (حدود 10-4 - 10-5 متر مربع در ثانیه)، با چگالی تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب طراحی شده اند. بسته به نوع پمپ (قطر پیستون، مشخصه پمپ و تعداد ضربات پیستون)، میزان تحویل می تواند از چند دهم میلی لیتر تا چند هزار لیتر در ساعت متغیر باشد. 

طراحی اصلی پمپ های اندازه گیری از این نوع در شکل 1 نشان داده شده است. اصل عملکرد پمپ تزریق پیستونی مبتنی بر حرکت رفت و برگشتی یک استوانه جامد (پیستون) در داخل سیلندر توخالی دیگر (بدنه) است که در نتیجه اثر نادری / تزریق در داخل سیلندر دوم ایجاد می شود. بسته به موقعیت سیلندر کامل (پیستون)، فشار خلاء (فرایند مکش) یا فشار تخلیه (ایجاد فشار در خط فشار) در محفظه پمپ (کاسینگ) ایجاد می شود. این فرآیند توسط سیستمی از دریچه های مکش و تخلیه کنترل می شود. این پمپ ها دوز بسیار دقیقی را ارائه می دهند هم پیستون و هم محفظه کار از موادی ساخته شده اند که عملاً در حین کار پمپ (به استثنای خوردگی و سایش مکانیکی قطعات متحرک) در معرض هیچ گونه تغییر مکانیکی قرار نمی گیرند. 

         ویژگی طراحی چنین پمپ های اندازه گیری این است که محیط پمپ شده نه تنها با مواد محفظه کار، بلکه با پیستون نیز در تماس مستقیم است. بنابراین، هنگام انتخاب موادی که محفظه کار و پیستون از آنها ساخته می شود، نه تنها باید به سازگاری شیمیایی مواد ساختاری و محیط پمپاژ شده، بلکه به محتوای مواد ساینده در دومی نیز توجه شود. وجود مواد ساینده در مایع دوز (به ویژه اندازه های میکرونی) می تواند منجر به تجمع آنها در حفره ایجاد شده بین سطوح استوانه ای پیستون و محفظه کار شود که باعث سایش مکانیکی اضافی و در نهایت نقض دوز می شود. دقت (تا پمپ "جمع کننده")، و محکم بودن محفظه کار. برای محافظت از پیستون در برابر عملکرد معرف‌های تهاجمی دوز، پمپ‌های پیستون مجهز به دم‌های فولادی با آلیاژ بالا یا غشاهای فلوروپلاستیک هستند که قسمت جریان پمپ و محفظه محرک را با پیستون (پیستون) در حال حرکت در آن جدا می‌کنند. 

     به عنوان درایو برای پمپ های پیستونی، یک نوع مکانیکی درایو اغلب با انتقال گشتاور موتور الکتریکی به حرکت رفت و برگشتی پیستون از طریق تغییرات مختلف مکانیسم های میل لنگ استفاده می شود.

مزایای اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     دقت بالای تامین مایع پمپ شده؛
  2.      راندمان بالا؛
  3.      وابستگی کم عملکرد پمپ با افزایش فشار؛
  4.      عدم کاهش کارایی با هزینه های بسیار کم؛
  5.      فشردگی؛
  6.      سادگی دستگاه و عملکرد. 

         معایب اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     عرضه ناهموار مایع پمپ شده؛
  2.      عدم امکان پمپاژ حجم زیاد مایع؛
  3.      عدم امکان پمپاژ مایعات آلوده (تا ذرات با اندازه 10 میلی متر).
  4.  

         کاربرد پمپ های پیستونی

  1.     تامین آب مورد نیاز خانگی از چاه ها، مخازن روباز و غیره.
  2.      دوز دقیق آب یا هر جزء در سیستم های تصفیه آب؛
  3.      افزایش فشار در سیستم های تامین آب 

         انتخاب دوزینگ پمپ پیستونی و شرایط استفاده از آنها باید به دقت مورد توافق قرار گیرد.

موضوع :
برچسب ها : پمپ تزریق,دوزینگ پمپ,معایب پمپ تزریق, مزیت دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 20 آذر 1401ساعت 18:50 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 85 |

روش های تصفیه آب

روش های تصفیه آب

آب یک عنصر حیاتی برای همه موجودات زنده است، با این حال، همه آن برای مصرف فوری مناسب نیست، زیرا نیاز به انجام یک سری فرآیندها برای تصفیه آن دارد.

بیشتر این مایع از دریاچه ها، رودخانه ها، باران و چاه ها می آید و بنابراین ممکن است حاوی عناصری باشد که بر سلامت و رفاه انسان تأثیر می گذارد.

در حال حاضر، طیف گسترده ای از فرآیندهای فیزیکی و شیمیایی برای تصفیه آب وجود دارد. در Pipas Express ما همه چیز را در مورد فرآیند تصفیه به شما می گوییم.

کلرزنی

کلر پرمصرف ترین ماده ضدعفونی کننده است که برای از بین بردن باکتری ها و میکروارگانیسم های بد عمل می کند. هنگامی که در آب استفاده می شود، فقط آن را ضد عفونی می کند، اما آن را تصفیه نمی کند.

فیلتراسیون رسوبی

با این فرآیند تمام رسوبات جامد موجود در آب مانند خاک، ماسه و کثیفی های آلی و معدنی حذف می شوند.

کربن فعال

این فرآیند فرآیندی را ایجاد می کند که به عنوان جذب شیمیایی شناخته می شود. در طی این مرحله، مواد آلی به دیواره کربن می‌چسبند و آثار آفت‌کش‌ها، آفت‌کش‌ها و آثار کلر از بین می‌رود.

رزین سختی گیر

با این مرحله تمام عناصری که باعث سختی می شوند مانند کلسیم و منیزیم از بین می روند. در این مرحله آب از یک مخزن پر از رزین تبادل یونی عبور می کند که بار منفی دارد به طوری که عناصر سختی هنگام عبور از آن به دام می افتند.

پولیش یا پیش فیلتر 1 میکرونی

هنگام عبور از این نقطه، تمام ذرات بزرگتر از یک میکرون در فیلتر باقی می مانند که برای عبور اسمز معکوس مضر هستند.

اسمز معکوس

از فشار بالا استفاده می شود تا ناخالصی ها در یک طرف غشا باقی بمانند تا آب خالص از آن عبور کند. با این فرآیند، طعم مایع بهبود می یابد و تمام املاح و مواد معدنی از بین می روند.

اشعه ماوراء بنفش UV

از اشعه ماوراء بنفش برای اطمینان از ضد عفونی و تصفیه کامل آب استفاده می شود.

ازن زنی

این آخرین مرحله است و برای یک ضدعفونی کامل بدون مواد شیمیایی ضروری است. علاوه بر این، تضمین می کند که آب عاری از میکروارگانیسم ها باشد.

موضوع :
برچسب ها : روش های تصفیه آب,کربن اکتیو,رزین سختی گیر,تصفیه آب,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 17 آذر 1401ساعت 14:37 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 76 |

خاصیت و کاربرد های فیلتر ممبران

 

 

خاصیت ممبران صنعتی

در حالت کلی، انتقال جرم از یک محیط به محیط دیگر به دلیل اختلاف غلظت ها یا به عبارت دیگر به دلیل اختلاف پتانسیل های شیمیایی اتفاق می افتد. به عنوان مثال، ظرف آبی را در نظر بگیرید که یک تکه کریستال نمک در آن ریخته شده است. در قسمتی از ظرف که کریستال های نمک قرار دارند غلظت نمک زیاد و غلظت آب ناچیز و در قسمت دیگر ظرف غلظت نمک صفر و غلظت آب بسیار زیاد است. به دلیل اختلاف غلظت، مولکول های کریستال های نمک شروع به نفوذ به قسمت دیگر که آب است می کنند و از طرفی مولکول های آب نیز به قسمت بلورهای نمک نفوذ می کنند. این روند تا زمانی ادامه می یابد که غلظت آب و نمک در دو قسمت برابر شود. زیرا بعد از آن نیروی محرکه که اختلاف غلظت است بین دو نقطه وجود ندارد و به عبارتی حالت تعادل برقرار شده است.

پدیده غشای تصفیه آب

اگر فشاری بیشتر از فشار اسمزی به قسمتی از محلول غلیظ وارد شود، برعکس پدیده اسمزی رخ می دهد، به عبارت دیگر، مولکول های آب از قسمتی از محلول غلیظ تر به قسمتی از محلول مایع تر می روند. به این پدیده غشاهای صنعتی می گویند.

کاربرد ممبران تصفیه آب

کاربرد فیلتر ممبران ها را می توان به صورت خلاصه ، چنین بیان کرد:

  • تولید آب آشامیدنی
  • تولید آب برای آزمایشگاه ها ، دارو سازی ها و صنایع الکتریکی
  • نمک گیری از آب های لب شور و آب های دریا
  • تغلیظ آب برای صنایع تولید کاغذ
  • تغلیظ آب میوه، شیر و محلول های حاوی شکر
  • تغلیظ چای و قهوه
  • تغلیظ آمینواسید ها
  • موارد ذیل را می توان به عنوان معایب این فرآیند ها بیان کرد:
  • هزینه نسبتا بالا
  • جریان با ارزش، دارای رفلاکس زیادی نمی باشد
  • عبور ناخواسته  برخی از ذرات از غشاء

نیروی محرکه در فرآیند های غشایی

نیروی محرکه موجود در فرآیند های غشایی، از تقسیم بندی زیر خارج نمی باشد:

  • اختلاف فشار (جزئی یا کلی)
  • اختلاف غلظت
  • اختلاف پتانسیل الکتریکی
  • همچنین باید دانست که فرآیند های غشایی براساس  اندازه کوچکترین ذره که تحت  تاثیر نیروی فشاری از غشاء  عبور می کند، به نام های  زیر نامیده می شوند:
  • میکرو  فیلتراسیون
  • اولترا فیلتراسیون
  • نانو فیلتراسیون
  • اسمز معکوس

 



 

 

موضوع :
برچسب ها : کاربرد ممبران صنعتی,خاصیت ممبران صنعتی,انواع پدیده های فیلتر ممبران,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 6 آذر 1401ساعت 13:53 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 68 |

انواع فلومتر های جابه جایی مثبت

دوزینگ پمپ ها نوعی از فلومترهای pd هستند که به سیال انرژی جنبشی می دهند در واقع این  پمپ ها علاوه بر اندازه گیری فلو وظیفه پمپاژ سیال را نیز دارند. این پمپ ها  در سه نوع ،پیستونی ، دیافراگمی، پریستالتیک ساخته می شوند. در نوع پیستونی رفت و برگشتی با هر حرکت پیستون حجم ثابتی از مایع را به درون محفظه کشیده و از آن خارج می کنند که با شمارش تعداد رفت و برگشت  پیستون می توان فلو حجمی سیال را محاسبه کرد.

حرکت رفت و برگشتی پیستون در پمپ های اندازه گیری مانند سایر فلومتر های  pd یک حرکت ضربه ای  ایجاد می شود. برای مواد ساینده جهت کاهش تلرانس پیستون و سیلندر، از یک مکانیزم تخلیه ناگهانی استفاده می شود. اندازه این گونه فلومتر ها براساس حجم سیال جابه جا شده ، سرعت سیال و فشار تخلیه تعیین می گردد.

نوع دیگر پمپ تزریق ها پمپ دیافراگمی می باشد در این پمپ دیافراگم جایگزین پیستون می شود؛ این پمپ نسبت به سایر PD  ها بیشترین کاربرد را در صنعت دارد ، که نمونه ساده آن از یک دیافراگم ، یک محفظه و شیر های یک طرفه مکش و تخلیه برای جلوگیری از برگشت سیال تشکیل شده است و یک پیستون مستقیما با دیافراگم کوپل شده یا به کمک روغن هیدرولیک دیافراگم را به حرکت در می آورد.

انواع فلومتر های جابه جایی مثبت

·         فلومتر چرخشی

فلومتر های چرخشی LOBE نوعی دیگر از فلومتر های PD هستند که دو پروانه آن ها در جهت عکس درون یک محفظه تخم مرغی می چرخند، با چرخش پروانه ها حجم ثابتی از مایع درون فلومتر عبور می کند. چون پروانه های این فلومتر ها با وضعیت یکسان می چرخند تنها اندازه گیری سرعت چرخشی یکی از آن ها کافی است، تا با انتقال آن به یک ترانسمیتر یا کوپل مغناطیسی بتوان سرعت سیال را بدست آورد.

این فلومتر ها  از جنس های گوناگونی مانند پلاستیک نرم یا فلزات مقاوم در برابر خوردگی ساخته می شوند، عیب اصلی این فلومتر ها نسبت به نمونه های قبلی دقت کمتر در سرعت های پایین سیال و پایین بودن حجم سیال عبوری از آن می باشد

·         فلومتر حلزون

فلومتر حلزونی نوعی دیگر از فلومتر های PD است که دارای دو چرخ دنده با دندانه های مارپیچی منظم دارد که با عبور سیال  از بین چرخ دنده ها، سیال را به طور منظم به دام می اندازد. نیروی سیال باعث حرکت چرخ دنده های مارپیچی شده و سنسور های نوری یا مغناطیسی که حرکت چرخ دنده های را تشخیص می دهند،  قطار پالس لازم را ایجاد می کنند. نیروی لازم برای چرخش این نوع چرخ دنده ها کوچک است بنابراین در مقایسه با سایر فلومتر ها، این نمونه افت فشاشر کمتری ایجاد می کند. دقت این فلومتر حدود 0.2% است که با افزایش سرعت یا کاهش ویسکوزیته سیال خطا افزایش می یابد.

فلومتر های حلزونی می توانند برای گسترده بزرگی از ویسکوزیته (3.300.000 CP ) بکار روند بنابراین برای سیالاتی مانند چسب ها و پلیمر ها با ویسکوزیته بالا استفاده می شوند. با توجه به اینکه افت فشار درون این فلومتر نباید بیشتر از 30PSI باشد با افزایش ویسکوزیته ، سرعت نسبی سیال درون فلومتر باید کاهش یابد.

·         فلومتر پیستونی

فلومتر پیستونی از یک پیستون و سیلندر تشکیل شده است که پیستون با یک غلتک که درون محفظه قرار دارد کنترل می شود، با ورود سیال به محفظه سمت راست، پیستون به سمت چپ حرکت می کند که این حرکت منجر به خارج شدن سیال می شود، این روند دائما و به صورت رفت و برگشتی تکرار می شود که این حرکت متناسب با سرعت سیال می باشد. حرکت پیستون به کمک یک دنبالگر مغناطیسی که خارج از محفظه قرار  تشخیص داده می شود. دنبالگر مغناطیسی می تواند به یک ترانسمیتر یا ثبت کننده یا هر دو آن ها متصل شوند. فلومتر های پیستونی قدیمی ترین نمونه های فلومتر های PD هستند که انواع آن ها چند پیستونی، پیستون با حرکت دوگانه و پیستون چرخان می باشد. این فلومترها عموما برای سیالات با ویسکوزیته بالا استفاده می شوند و مناسب برای اندازه گیری فلو سیالات چسبنده می باشد البته این فلومتر ها می توانند  برای کنتور های آب خانگی نیز استفاده شوند،  چرا که قادر می باشند  مقدار کمی ناخخالصی بسیار کوچک مانند شن  ریز را از خود عبور دهند.

·         فلومتر pd گازی

فلومتر های PD گازی مشابه فلومتر های اندازه گیری فلو مایعات ، براساس شمارش حجم های مشخص گاز عبوری عمل می کنند، اما تفاوت اصلی آن ها در این است که گاز ها فشرده می شوند. یکی از کاربرد مهم این نوع فلومتر اندازه گیری فلو گاز طبیعی در منازل می باشد. جنس بدنه این نوع فلومتر ها از چهار محفظه تشکیل شده اند، که شامل دو محفظه ورودی  وخروجی بدنه فلومتر و دو محفظه دیافراگم در سمت ورودی و خروجی فلومتر. نحوه عملکرد این فلومتر به این صورت است که با عبور گاز از درون فلومتر یکی از دیافراگم ها آن را فشرده و دیگری آن را منبسط  کرده و اختلاف فشاری بین دو محفظه  دیافراگم ایجاد می شود، با اینکار هر چهار محفظه  مر تبا پر و خالی می شوند. سوپاپ های لغزنده در بالای فلومتر عملکرد محفظه ها را عوض کرده و مانند عملکرد میل لنگ حرکت دیافراگم ها را همزمان می کنند.

موضوع :
برچسب ها : انواع فلومتر صنعتی,فروش انواع فلومتر,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 3 آذر 1401ساعت 14:56 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 82 |


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد