تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
انواع پمپ

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

پمپ تزریق پیستونی

دوزینگ پمپ های پیستونی

   پمپ تزریق پیستونی معمولاً در مواردی استفاده می شوند که فشار قوی محیط اندازه گیری شده مورد نیاز است (تا 20-30 مگاپاسکال یا بیشتر) یا در جاهایی که حجم زیادی از معرف اندازه گیری شده مورد نیاز است. آنها برای دوز فشار حجمی مایعات خنثی، تهاجمی، سمی و مضر، امولسیون ها و سوسپانسیون ها با ویسکوزیته سینماتیکی بالا (حدود 10-4 - 10-5 متر مربع در ثانیه)، با چگالی تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب طراحی شده اند. بسته به نوع پمپ (قطر پیستون، مشخصه پمپ و تعداد ضربات پیستون)، میزان تحویل می تواند از چند دهم میلی لیتر تا چند هزار لیتر در ساعت متغیر باشد. 

طراحی اصلی پمپ های اندازه گیری از این نوع در شکل 1 نشان داده شده است. اصل عملکرد پمپ تزریق پیستونی مبتنی بر حرکت رفت و برگشتی یک استوانه جامد (پیستون) در داخل سیلندر توخالی دیگر (بدنه) است که در نتیجه اثر نادری / تزریق در داخل سیلندر دوم ایجاد می شود. بسته به موقعیت سیلندر کامل (پیستون)، فشار خلاء (فرایند مکش) یا فشار تخلیه (ایجاد فشار در خط فشار) در محفظه پمپ (کاسینگ) ایجاد می شود. این فرآیند توسط سیستمی از دریچه های مکش و تخلیه کنترل می شود. این پمپ ها دوز بسیار دقیقی را ارائه می دهند هم پیستون و هم محفظه کار از موادی ساخته شده اند که عملاً در حین کار پمپ (به استثنای خوردگی و سایش مکانیکی قطعات متحرک) در معرض هیچ گونه تغییر مکانیکی قرار نمی گیرند. 

         ویژگی طراحی چنین پمپ های اندازه گیری این است که محیط پمپ شده نه تنها با مواد محفظه کار، بلکه با پیستون نیز در تماس مستقیم است. بنابراین، هنگام انتخاب موادی که محفظه کار و پیستون از آنها ساخته می شود، نه تنها باید به سازگاری شیمیایی مواد ساختاری و محیط پمپاژ شده، بلکه به محتوای مواد ساینده در دومی نیز توجه شود. وجود مواد ساینده در مایع دوز (به ویژه اندازه های میکرونی) می تواند منجر به تجمع آنها در حفره ایجاد شده بین سطوح استوانه ای پیستون و محفظه کار شود که باعث سایش مکانیکی اضافی و در نهایت نقض دوز می شود. دقت (تا پمپ "جمع کننده")، و محکم بودن محفظه کار. برای محافظت از پیستون در برابر عملکرد معرف‌های تهاجمی دوز، پمپ‌های پیستون مجهز به دم‌های فولادی با آلیاژ بالا یا غشاهای فلوروپلاستیک هستند که قسمت جریان پمپ و محفظه محرک را با پیستون (پیستون) در حال حرکت در آن جدا می‌کنند. 

     به عنوان درایو برای پمپ های پیستونی، یک نوع مکانیکی درایو اغلب با انتقال گشتاور موتور الکتریکی به حرکت رفت و برگشتی پیستون از طریق تغییرات مختلف مکانیسم های میل لنگ استفاده می شود.

مزایای اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     دقت بالای تامین مایع پمپ شده؛
  2.      راندمان بالا؛
  3.      وابستگی کم عملکرد پمپ با افزایش فشار؛
  4.      عدم کاهش کارایی با هزینه های بسیار کم؛
  5.      فشردگی؛
  6.      سادگی دستگاه و عملکرد. 

         معایب اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     عرضه ناهموار مایع پمپ شده؛
  2.      عدم امکان پمپاژ حجم زیاد مایع؛
  3.      عدم امکان پمپاژ مایعات آلوده (تا ذرات با اندازه 10 میلی متر).
  4.  

         کاربرد پمپ های پیستونی

  1.     تامین آب مورد نیاز خانگی از چاه ها، مخازن روباز و غیره.
  2.      دوز دقیق آب یا هر جزء در سیستم های تصفیه آب؛
  3.      افزایش فشار در سیستم های تامین آب 

         انتخاب دوزینگ پمپ پیستونی و شرایط استفاده از آنها باید به دقت مورد توافق قرار گیرد.

موضوع :
برچسب ها : پمپ تزریق,دوزینگ پمپ,معایب پمپ تزریق, مزیت دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 20 آذر 1401ساعت 18:50 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 86 | |

آشنایی با پمپ تزریق کلر

پمپ تزریق کلر

کلر یکی از معروف ترین و بهترین مواد شیمیایی برای ضدعفونی و از بین بردن آلودگی های مایع است. کلر را می توان برای آب های آلوده در استخرهای خصوصی و عمومی استفاده کرد تا آب مورد استفاده شهری و حتی فاضلاب شهری را تامین کند. برای این منظور از پمپ تزریق کلر استفاده می شود که مدل های مختلفی دارد. هر کدام برای حجم و فشار خاصی طراحی و تولید می شوند و در مقیاس خاصی عمل می کنند. برای بررسی دقیق این موضوع با ما همراه باشید.

 

پمپ تزریق کلر دقیقا چیست؟

دوزینگ پمپ کلر یا پمپ تزریق کلر یک دستگاه هوشمند و پیشرفته است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. هر جا که مایعی با توجه به ترکیباتش نیاز به تصفیه و ضدعفونی داشته باشد، می توان از بسته تزریق کلر برای تمیز کردن مجدد آن استفاده کرد. این سیستم می تواند به صورت دستی یا خودکار با برنامه و تنظیمات قبلی برای شما کار کند. پمپ تزریق کلر در دسته پمپ های با انتقال مثبت طبقه بندی می شود. به این ترتیب کلر را به صورت مایع یا جامد (پودر) و یا حتی گاز با فشار و دبی مشخص وارد سیال می کند. البته بیشتر پمپ های کلر از نوع مایع هستند و نمونه های دیگر کاربرد کمتری دارند.

 

آشنایی با انواع پکیج های تزریق کلر

پمپ های کلر زنی انواع مختلفی دارند. هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند و اگر در جای مناسب از آن استفاده شود قطعا مزایای آن بسیار بیشتر خواهد شد.

پمپ شامل

اولین نمونه مترینگ پمپ کلر که قصد بررسی آن را داریم پمپ پریستالتیک نام دارد. نام دیگر این مدل پمپ شلنگی است و اغلب در مکان هایی که به دبی و فشار کم نیاز داریم استفاده می شود. معمولاً فشار کم در صنایع ضدعفونی و تصفیه حدود 1 تا 4 بار است.

پمپ تزریق دیافراگم

نمونه دیگری که بسیار مورد استفاده قرار گرفته دوزینگ پمپ کلر دیافراگمی است. این مدل از پمپ ها برای فشارهای بالاتر و تا 20 بار استفاده می شود. پمپ های دیافراگمی در خطوط لوله و در جهت رانش استفاده می شود. بهترین ماده برای دیافراگم این سیستم تفلون یا سنتوپرن است. این مواد می توانند مقاومت خوبی در برابر قدرت خوردگی کلر از خود نشان دهند.

سر پمپ تزریق کلر نیز بخش مهمی است که بهتر است از موادی مانند PVC یا PVDF برای آنها استفاده شود. در این صورت می توانید مدت زمان بیشتری از سیستم خود استفاده کنید. نمونه های مختلف این بسته ها به شما امکان تنظیم سطح اسیدی یا قلیایی سیال را نیز می دهد.

حالت دیگری که بر اساس آن می توان نمونه های مختلف پمپ کلرزن را طبقه بندی کرد بر اساس محل کاربرد آن است. به عنوان مثال، پمپ هایی وجود دارند که به طور خاص برای تصفیه آب آشامیدنی ساخته شده اند. این پمپ ها باید از حساسیت بالایی برخوردار باشند تا کلر آنها برای بدن انسان مضر نباشد.

پمپ تزریق کلر برای استخر

مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد پمپ تزریق کلر استخر است. این پمپ ها به خصوص اگر برای استخرهای عمومی استفاده شوند باید استانداردهای زیادی را برای جلوگیری از شیوع بیماری های پوستی رعایت کنند. پمپ واردات کلر برای فاضلاب ممکن است نسبت به نمونه های قبلی دقت کمتری داشته باشد، اما باید قدرت و راندمان بسیار بالایی را ارائه دهد.

فاضلاب ها معمولاً چگالی و غلظت بالایی دارند و برای این منظور باید از توان بیشتری برای تزریق استفاده کرد. پمپ تزریق کلر مورد استفاده در تصفیه خانه باید اتوماتیک باشد تا بتواند میزان ترکیبات را کنترل کند.

از پمپ های تزریق کلر نیز می توان در برج های خنک کننده استفاده کرد. برج های خنک کننده معمولا در صنایع بزرگ ساخته می شوند. وظیفه آنها جلوگیری از گرمای بیش از حد با تبادل انرژی گرمایی است. این برج ها برای جذب گرما از محیط به ماده ای مانند کلر نیاز دارند. برای این منظور پمپ های تزریق در خطوط لوله تبادل حرارتی قرار می گیرند.

پمپ تزریق کلر نیز به طور گسترده برای صنایع تولیدی مانند کارخانه های داروسازی و تولید محصولات شیمیایی استفاده می شود. آنها همچنین گاهی اوقات در صنایع غذایی مورد نیاز هستند. کارخانه های کاغذسازی برای تولید محصولات خود باید از کلر استفاده کنند.

مشخصات اولیه پمپ های تزریق کلر

برای شناخت و بررسی پکیج تزریق کلر باید دو نکته اساسی مانند فشار کاری و دبی را در نظر بگیرید. پیشنهاد ما به شما این است که با در نظر گرفتن تلفات خطوط انتقال و پورت های تزریق، فشار کاری را حدود 10 درصد بیشتر از فشار محل تزریق قرار دهید. به طور معمول فشار کاری بر اساس بار و دبی یا دبی آب بر حسب لیتر در دقیقه یا ساعت در صفحه اطلاعات پمپ نوشته می شود.

Debye یکی از معیارهایی است که در مدل های مختلف به روش های مختلف قابل تنظیم است. دستگاه هایی که به طور خودکار جریان را تنظیم می کنند معمولاً بیشتر هستند



موضوع :
برچسب ها : مترینگ پمپ,دوزینگ پمپ,پمپ تزریق کلر برای استخر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 24 آذر 1401ساعت 15:24 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 58 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد