تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
پمپ تزریق پیستونی

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

پمپ تزریق پیستونی

دوزینگ پمپ های پیستونی

   پمپ تزریق پیستونی معمولاً در مواردی استفاده می شوند که فشار قوی محیط اندازه گیری شده مورد نیاز است (تا 20-30 مگاپاسکال یا بیشتر) یا در جاهایی که حجم زیادی از معرف اندازه گیری شده مورد نیاز است. آنها برای دوز فشار حجمی مایعات خنثی، تهاجمی، سمی و مضر، امولسیون ها و سوسپانسیون ها با ویسکوزیته سینماتیکی بالا (حدود 10-4 - 10-5 متر مربع در ثانیه)، با چگالی تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب طراحی شده اند. بسته به نوع پمپ (قطر پیستون، مشخصه پمپ و تعداد ضربات پیستون)، میزان تحویل می تواند از چند دهم میلی لیتر تا چند هزار لیتر در ساعت متغیر باشد. 

طراحی اصلی پمپ های اندازه گیری از این نوع در شکل 1 نشان داده شده است. اصل عملکرد پمپ تزریق پیستونی مبتنی بر حرکت رفت و برگشتی یک استوانه جامد (پیستون) در داخل سیلندر توخالی دیگر (بدنه) است که در نتیجه اثر نادری / تزریق در داخل سیلندر دوم ایجاد می شود. بسته به موقعیت سیلندر کامل (پیستون)، فشار خلاء (فرایند مکش) یا فشار تخلیه (ایجاد فشار در خط فشار) در محفظه پمپ (کاسینگ) ایجاد می شود. این فرآیند توسط سیستمی از دریچه های مکش و تخلیه کنترل می شود. این پمپ ها دوز بسیار دقیقی را ارائه می دهند هم پیستون و هم محفظه کار از موادی ساخته شده اند که عملاً در حین کار پمپ (به استثنای خوردگی و سایش مکانیکی قطعات متحرک) در معرض هیچ گونه تغییر مکانیکی قرار نمی گیرند. 

         ویژگی طراحی چنین پمپ های اندازه گیری این است که محیط پمپ شده نه تنها با مواد محفظه کار، بلکه با پیستون نیز در تماس مستقیم است. بنابراین، هنگام انتخاب موادی که محفظه کار و پیستون از آنها ساخته می شود، نه تنها باید به سازگاری شیمیایی مواد ساختاری و محیط پمپاژ شده، بلکه به محتوای مواد ساینده در دومی نیز توجه شود. وجود مواد ساینده در مایع دوز (به ویژه اندازه های میکرونی) می تواند منجر به تجمع آنها در حفره ایجاد شده بین سطوح استوانه ای پیستون و محفظه کار شود که باعث سایش مکانیکی اضافی و در نهایت نقض دوز می شود. دقت (تا پمپ "جمع کننده")، و محکم بودن محفظه کار. برای محافظت از پیستون در برابر عملکرد معرف‌های تهاجمی دوز، پمپ‌های پیستون مجهز به دم‌های فولادی با آلیاژ بالا یا غشاهای فلوروپلاستیک هستند که قسمت جریان پمپ و محفظه محرک را با پیستون (پیستون) در حال حرکت در آن جدا می‌کنند. 

     به عنوان درایو برای پمپ های پیستونی، یک نوع مکانیکی درایو اغلب با انتقال گشتاور موتور الکتریکی به حرکت رفت و برگشتی پیستون از طریق تغییرات مختلف مکانیسم های میل لنگ استفاده می شود.

مزایای اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     دقت بالای تامین مایع پمپ شده؛
  2.      راندمان بالا؛
  3.      وابستگی کم عملکرد پمپ با افزایش فشار؛
  4.      عدم کاهش کارایی با هزینه های بسیار کم؛
  5.      فشردگی؛
  6.      سادگی دستگاه و عملکرد. 

         معایب اصلی استفاده از پمپ های پیستونی  

  1.     عرضه ناهموار مایع پمپ شده؛
  2.      عدم امکان پمپاژ حجم زیاد مایع؛
  3.      عدم امکان پمپاژ مایعات آلوده (تا ذرات با اندازه 10 میلی متر).
  4.  

         کاربرد پمپ های پیستونی

  1.     تامین آب مورد نیاز خانگی از چاه ها، مخازن روباز و غیره.
  2.      دوز دقیق آب یا هر جزء در سیستم های تصفیه آب؛
  3.      افزایش فشار در سیستم های تامین آب 

         انتخاب دوزینگ پمپ پیستونی و شرایط استفاده از آنها باید به دقت مورد توافق قرار گیرد.

موضوع :
برچسب ها : پمپ تزریق,دوزینگ پمپ,معایب پمپ تزریق, مزیت دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 20 آذر 1401ساعت 18:50 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 86 | |