تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
انواع پمپ

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

انواع رسوب در فیلتر ممبران

 

زمانی که منبع گرفتگی غشای تصفیه آب عوامل مهمی مانند گل و لای و رسوب باشد، اکثر متغیرهای موثر بر راندمان تحت تاثیر قرار می گیرند و در این صورت راندمان تغییر می کند. هر گونه عامل گرفتگی/ رسوب باید با استفاده از محلول تمیزکننده مناسبی که قادر به حل کردن و شستن گرفتگی یا رسوبات باشد، از غشا جدا شود.

معمولاً ایجاد رسوب / رسوب بر روی غشا در لایه های مختلف رخ می دهد. اگر لایه های بالایی ابتدا با محلول شیمیایی صحیح تمیز شوند این لایه ها به خوبی تمیز می شوند و با محلول صحیح رفع گرفتگی لایه بعدی راحت تر خواهد بود. در این مقاله به دو مدل رسوب در ممبران صنعتی را به شما اشاره خواهیم کرد.

رسوبات غیر آلی

پس از رسیدن نمک های موجود در آب تغذیه به حد اشباع، تبدیل به کریستال شده و از محلول خارج می شوند. ترکیبات با این اندازه، مانند سولفید هیدروژن، در صورت اکسید شدن از محلول حذف خواهند شد. در همان زمان، فلزات ممکن است در صورت افزایش pH حل شوند. رسوب و گرفتگی چنین رسوباتی معمولاً با پیش تصفیه مناسب قابل کنترل یا جلوگیری است.

اگر گرفتگی ناشی از رسوبات معدنی باشد، کارایی غشا را تحت تاثیر قرار می دهد. دشواری حذف رسوبات از فیلم به ماهیت رسوبات بستگی دارد.

رسوب کربنات

اگر غلظت نمک به حداکثر برسد، کربنات کلسیم بر روی غشاء رسوب می کند، آنها اشباع می شوند. کاهش سرعت جریان آب محصول نشان دهنده تشکیل رسوب در سطح غشا است، مگر اینکه غشاء از استات سلولز ساخته شده باشد و هیدرولیز اتفاق افتاده باشد. این رسوب معمولاً منجر به کاهش تدریجی دفع نمک می شود. افزایش عبور نمک از غشا به دلیل توانایی کربنات کلسیم در واکنش متوسط ​​با آب است. مقدار معینی از کربنات کلسیم به طور مداوم حل شده یا از محلول خارج می شود و این عمل بر غشاء اثر می گذارد و به طور بالقوه باعث می شود که غلظت یون های کربنات کلسیم در سطح غشا بسیار زیاد شود، بنابراین غشاء تمایل به غلظت بالاتری دارد.

رسوب کربنات کلسیم به سرعت غشای استات سلولز را هیدرولیز می کند. اگر احتمال رسوب کربنات کلسیم بر روی غشای استات سلولز وجود دارد، تمیز کردن شیمیایی باید در اسرع وقت انجام شود. برای این کار، محلول اسید باید در داخل عنصر گردش کند. وجود یک عامل مرطوب کننده در فرمول محلول با کاهش کشش سطحی لایه رسوب داده شده، خیس شدن لایه ته نشین شده با محلول اسیدی را تسهیل می کند.

 

موضوع :
برچسب ها : رسوبات غیر آلی,رسوبات غیر آلی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 1 آذر 1401ساعت 17:01 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 80 | |

انواع کاربرد های دوزینگ پمپ

کاربرد های دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ  شیمیایی در طیف گسترده ای از صنایع از کشاورزی، پزشکی، معدن، فرآوری مواد غذایی، تولید تا نیروگاه های حرارتی استفاده می شود. اکنون به چند کاربرد پمپ تزریق شیمیایی نگاه می کنیم.

 

 

    استخرهای شنا: برای حفظ مقدار pH آب، کمیت کلر و حفظ کیفیت آب استفاده می شود. مواد شیمیایی در یک مخزن دوز جداگانه نگهداری می شوند و توسط سیستم کنترل تزریق می شوند.

 

 

    صنعت نساجی - در فرآیند رنگرزی شیمیایی و عملیات شیمیایی لباس استفاده می شود.

 

 

    صنایع غذایی – از آنها برای افزودن دستور العمل های غذایی و حفظ ایمنی مواد غذایی برای مخلوط کردن اجزای غذا به میزان دلخواه استفاده می شود. آنها به حفظ بافت ترکیب مواد غذایی کمک می کنند و به نوبه خود به حفظ سلامت مصرف کنندگان کمک می کنند.

 

 

    تصفیه آب - از آنها در گرمایش، سرمایش و تراکم آب برای حفظ کیفیت آب استفاده می شود. دوز بیوسیدها و بازدارنده ها در خنک سازی.

 

 

    کشاورزی - از آنها برای افزودن مواد شیمیایی در مزرعه کشاورزی برای مبارزه با آفات و حشرات استفاده می شود. آنها همچنین برای پمپاژ کودها و سایر مواد بازدارنده رشد در کشاورزی استفاده می شوند.

 

 

    دارو - از آنها برای تزریق مقدار اندازه گیری شده مواد شیمیایی به بدن استفاده می شود تا بیمار را در حالت سرگیجه نگه دارند. قلیایی ها و اسیدها با استفاده از پمپ ها برای کنترل بهتر pH دوز می شوند.

 

 

    نیروگاه - از آنها برای تزریق مواد شیمیایی به دیگ و آب تغذیه برای جبران فشار آب استفاده می شود. آنها در مقادیر بسیار کم تزریق می شوند.

 

 

    ساختمان- به تزریق بازدارنده ها در لوله کشی و اجزای آن برای جلوگیری از تخریب یا خوردگی کمک می کنند.

 

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : کاربرد های دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 آبان 1401ساعت 18:54 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 66 | |

روش احیا رزین تبادل یونی چیست؟

پس از از کار افتادن رزین سختی گیر ، ظرفیت تبادل یونی با بازسازی بازسازی می شود. در اینجا به طور خلاصه به شما معرفی می کنیم:

(1) احیا رزین

در طول بازسازی پایین دست، آب خام و مایع احیا کننده در یک جهت از لایه محیط تبادل جریان می یابند. بنابراین، هنگامی که مایع بازسازی از طریق لایه مبادله جریان می یابد، اولین چیزی که با آن تماس پیدا می کند، قسمت بالایی کاملا نامعتبر لایه مبادله است که از قبل حاوی یون هایی است که با لایه مبادله بالایی جایگزین شده اند، که بر واکنش پذیری تأثیر می گذارد. از قسمت پایینی لایه مبادله (بازسازی به رزین تبادل یونی اشاره دارد. نسبت مقدار یون های احیا شده در لایه به ظرفیت تبادل کل)، در نتیجه باعث کاهش کیفیت آب تصفیه شده و افزایش مصرف مواد احیا کننده تجهیزات تبادل یونی بازسازی پایین دست ساده و قابل اعتماد هستند، اما به شدت تحت تأثیر اجزای کیفیت آب آب خام قرار می گیرند و نمی توان از اثر و ظرفیت بازسازی به طور کامل استفاده کرد. پس از بازسازی، درجه احیاء قسمت تحتانی کمترین است، برای بهبود کیفیت آب و ظرفیت تبادل کاری، مصرف عامل احیا کننده باید افزایش یابد.

(2) احیا جریان متقابل

آب خام از قسمت بالایی مبدل در جهت مخالف محلول احیا و وضعیت توزیع یون لایه مبدل در طی بازسازی جریان مخالف (که به عنوان بازسازی همرفتی نیز شناخته می شود) وارد می شود.

استفاده و نگهداری از رزین یونی

استفاده مناسب و معقول از رزین یونی برای افزایش عمر آن و اطمینان از عملکرد پایدار و قابل اعتماد رزین یونی اهمیت زیادی دارد. استفاده و نگهداری از رزین های یونی شامل سه جنبه زیر است:

1. پیش تصفیه رزین یونی

از آنجایی که در فرآیند سنتز رزین یونی، وزن مولکولی کم و برخی ناخالصی‌های معدنی (مانند مس، آهن و غیره)، مواد مونومر با مولکولی بالا و مواد متخلخل در سطح و خالی رزین یونی مخلوط می‌شوند، بنابراین رزین تبادل یونی رسماً شناخته می‌شود. وارد عمل شود قبل از این، این ناخالصی ها باید حذف شوند، در غیر این صورت رزین یونی در حین استفاده به طرق مختلف آلوده می شود. به ویژه باید به این نکته اشاره کرد که در پساب های حاوی کروم به دلیل اینکه کرومیک اسید یک اکسید کننده مانند مس و آهن در رزین یونی است، اثر اکسیداسیون کاتالیزوری خواهد داشت و در نتیجه اکسیداسیون رزین یونی را تسریع می کند. روش پیش پردازش به شرح زیر است:

1. شستشو در آب داغ

رزین یونی جدیدی که مورد استفاده قرار می گیرد ابتدا به طور مکرر با آب داغ شسته می شود. رزین کاتیونی می توانند از آب گرم در دمای 70-80 درجه سانتی گراد استفاده کنند، در حالی که رزین های آنیونی (به ویژه رزین های آنیون پایه قوی) مقاومت حرارتی ضعیفی دارند و می توانند از آب گرم در دمای 50-60 درجه سانتی گراد استفاده کنند. در ابتدای غوطه وری هر 15 دقیقه یا بیشتر آب را عوض کنید اگر در حین غوطه وری هم زده نشد بعد از 4 تا 5 بار تعویض آب می توانید هر 30 دقیقه یک بار آب را عوض کنید و 7 تا 8 بار آب را عوض کنید. قهوه ای نیست، فقط زمانی که فوم کمی وجود داشته باشد.

2. درمان اسیدی و قلیایی

رزین یونی با آب داغ شسته شده و در ستون قرار می گیرد و سپس با اسید و قلیایی تصفیه می شود. از 1mol/1HCL استفاده کنید تا به آرامی در لایه رزین یونی جریان یابد، دوز آن حدود 2 تا 3 برابر حجم رزین یونی است، پس از حدود 2 ساعت، با آب بشویید، سپس با 1mol/1NaOH در لایه رزین یونی جریان دهید. دوز مشابه سرعت جریان. پس از اتمام جریان قلیایی، با آب بشویید تا PH پساب حدود 9 شود و سپس از 1mol/1HCL یا 0.5mol/1H2SO4 برای تبدیل رزین یونی به نوع H+ استفاده کنید.پمپاژ 3 تا 4 برابر حجم یون است. رزین، و سرعت جریان مانند قبل است. پس از پایان جریان اسید، می توان آن را با شستشو با آب تا زمانی که PH پساب بالاتر از 6 شود، به بهره برداری رساند.

2. نگهداری از رزین

رزین های یونی باید در حین استفاده از آلوده شدن به مواد معلق، مواد آلی و روغن ها جلوگیری شود و در عین حال از اکسید شدن شدید رزین های یونی به مقداری پسماند نیز ضروری است. بنابراین، یون های فلزات سنگین باید قبل از ورود فاضلاب اکسیداسیون اسیدی به رزین آنیونی حذف شوند تا از کاتالیز فلزات سنگین به رزین یونی جلوگیری شود. پس از هر کارکرد تجهیزات، فاضلاب موجود در ستون مبادله باید دوباره به حوضچه فاضلاب تخلیه شود و با آب لوله کشی یا آب تصفیه شده برای خیساندن جایگزین شود. رزین یونی پس از اشباع شدن باید به موقع بازسازی شود.

3. فعال سازی رزین یونی

صرف نظر از اینکه رزین کاتیونی باشد یا رزین آنیونی، پس از چندین سیکل استفاده، ظرفیت تبادل کاهش می یابد. دلیل کاهش ظرفیت این است که از یک طرف به دلیل استفاده از بازسازی ناقص، مقدار مشخصی از یون های احیا نشده به تدریج روی رزین یونی تجمع می یابد که بر تبادل طبیعی تأثیر می گذارد؛ از طرف دیگر مانند H2CrO4 و H2Cr2O7 در فاضلاب حاوی کروم همه رزین‌های یونی دارای اثر اکسیداسیون هستند که باعث می‌شود بیشتر و بیشتر Cr3+ در رزین‌های یونی ایجاد شود که بر عملکرد طبیعی رزین‌های یونی تأثیر می‌گذارد. بنابراین، زمانی که ظرفیت رزین یونی تمایل به کاهش قابل توجهی دارد، فعال سازی رزین یونی باید انجام شود.

موضوع :
برچسب ها : احیا رزین تبادل یونی,روش های احیا رزین,نگهداری از رزین ها,فعال سازی رزین,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 آبان 1401ساعت 17:31 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 72 | |

مزیت و عملکرد دوزینگ پمپ پیستونی

 

نحوه عملکرد دوزینگ پمپ پیستونی

عملکرد پمپ تزریق پیستونی به این صورت است که وقتی پیستون به طرف بالا در روی چرخ دورانی سوار می شود به طرف بالا و سمت پایین حرکت می کند و زمانی که پیستون به جهت بالا می رود جایگاه دریچه خروجی به دلیل کشش و جریان درون سیلند بسته و تاثیرات نیروی مکش در داخل سیلندر وجود داشت باعث باز شدن دریچه ورودی شده و ماعات را به داخل محفظه می کشد. زمانی که پیستون به طرف پایین می رود باعث باز و بسته شدن دریچه ورودی شده به نوعی که سیالی موجود در محفظه با سرعت بالا به طرف خروجی شروع به حرکت می کند. به همین صورت مراحل بالا تکرار می شوند. در این مراحل بسیار مهم است که سیلندر به درستی آب بندی شده باشد. هر یک از این حرکت های پیستون را کورس و راهی را که طی می کند کورس حرکتی گفته می شود.

 

 

گنجایش و سرعت پمپ های پیستونی

زمانی که پیستون به طرف عقب حرکت می کند ، محفظه مکش بیشتر می شود که در حاصل حجمی از آن منبسط و فشار آن افت می کند. باید این موضوع را در نظر بگیرید که فشار در بیرون کحفظه و اغلب فشار جو است در میان داخل و بیرون محفظه تفاوت در فشار به وجود می آید که باعث هدایت سیال به درون محفظه مکش می شود . در هر یک از پمپ ها که قطر مکش آن ها تعیین شده ، گنجایش و سرعت ثابت می ماند . هرچه سرعت رفت و برگشتن پیستون بالاتر باشد گنجایش آن هم بیشتر می شود. این رفت و برگشت باعث منتقل کردن سیال می شود و این منتقل کردن ها از نوع ضربه ای هستند که موجب بی نظمی در جریان می شود و برای برطرف کردن این مشکل باید از مخزن اکومولاتور استفاده کنید و از شیر یک جهته برای تولید هوای مخزن می تواند استفاده کرد.

مزایای دوزینگ پمپ پیستونی

  1. کنترل و تثبیت دبی از طریق فشار
  2. قابلیت کار با سیالات حاوی درات جامد و ویسکوزیته
  3. قابلیت تنظیم فشار برای هر فشار مورد نیازی
  4. کارکرد یکنواخت و منظم بدون اهمیت به تغییرات دبی و فشار
  5. معایب دوزینگ پمپ های پیستونی
  6. حجم و وزن بالا
  7. تعمیر و نگه داری پر هزینه
  8. در دبی بالا کارایی افت می کند

 

 

 

حذف فلزات سنگین از آب

در سال های اخیر استفاده از روش های بیولوژیکی و استفاده از میکروارگانیسم ها برای پاکسازی آلاینده های محیطی از جمله فلزات سنگین مورد توجه ویژه قرار گرفته است. این فلزات سنگین در طبیعت ناپدید نمی شوند، بنابراین برای حذف آنها و جداسازی آنها از فاضلاب به فناوری نیاز است. روش‌های حذف فلزات سنگین از پساب به دو دسته کلی روش‌های بیولوژیکی (روش‌هایی با منشأ حیاط خلوت) و روش‌های غیرزیست (روش‌های بدون منشأ بیولوژیکی) تقسیم می‌شوند. روش های غیر زیستی شامل جذب، رسوب شیمیایی، تبادل یونی، الکترودیالیز، تبخیر، رسوب و اسمز معکوس می باشد. با این حال، این روش ها زمانی که غلظت مجاز فلزات سنگین پساب کم است (کمتر از 1 لیتر در میلی گرم) موثر نیستند و بسیار گران هستند. جذب بیولوژیکی فلزات سنگین یک فناوری تصفیه فاضلاب صنعتی نسبتاً جدید است که هدف آن حذف فلزات سمی و پاکسازی محیط و در عین حال بازیابی فلزات ارزشمند است. از جمله مزایای مهم فناوری جذب زیستی می توان به کاهش موثر غلظت یون های فلزات سنگین به سطوح بسیار پایین، قابلیت احیای جاذب، عدم تولید لجن، امکان بازیابی فلزات و استفاده از مواد ارزان قیمت اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: جلبک های طبیعی و سایر مواد جاذب زیستی در ذخایر فراوان هستند. این روش یک فناوری نوظهور و مقرون به صرفه است که به شدت با فناوری‌های موجود مانند تبادل یونی، ممبران تصفیه آب و استفاده از کربن فعال رقابت می‌کند؛ ویژگی‌های کلیدی مانند استخراج فلزات سنگین از ساختارهای میکروبی و به حداقل رساندن لجن مملو از مواد شیمیایی را متمایز می‌کند. فرآیند از روش های دیگر میکروارگانیسم ها دوستدار محیط زیست هستند، سریع رشد می کنند، ظرفیت جذب قوی و کارایی بالایی دارند و از توانایی آنها در جذب فلزات در فرآیندهای حذف فلزات سنگین استفاده می شود. در زیر به بررسی و مقایسه انواع روش های حذف فلزات سنگین از فاضلاب می پردازیم. روش های مختلفی برای حذف یون های فلزی وجود دارد که می توان آنها را به دو دسته روش های فیزیکی و روش های شیمیایی تقسیم کرد.

 

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : عوارض نیترات در آب,نیترات موجود در آب آشامیدنی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 29 آبان 1401ساعت 17:57 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 51 | |

روش بازسازی و عملکرد رزین تبادل یونی

نحوه عملکرد رزین نرم کننده 

رزین سختی گیر با مخزن رزین داخلی نرم کننده آب جایگزین می شود، هنگامی که آب از آن عبور می کند، یون های سختی آب جایگزین می شوند (به طور کلی یون های سدیم جایگزین یون های کلسیم، منیزیم و سایر یون ها می شوند). معمولاً از آن به عنوان "روش نرم شدن تبادل یونی" یاد می شود. اصل به شرح زیر است: تصفیه آب تبادل یونی به استفاده از مبدل های یونی برای خنثی کردن یون های قابل تعویض در محلول آبی برای تولید مبادلات برگشت پذیر اشاره دارد که قوانین کمی را برآورده می کند. مواد برابر و در نتیجه کیفیت آب بهبود یافته تصفیه آب بدون تغییرات اساسی (شیمیایی) در ساختار مبدل. در این روش تصفیه آب، اگر فقط کاتیون ها در واکنش تبادل شرکت کنند، به آن تصفیه آب تبادل کاتیونی می گویند؛ اگر فقط آنیون ها در واکنش تبادلی شرکت کنند، به آن تصفیه آب تبادل آنیونی می گویند؛ اگر هر دو کاتیون و آنیون در واکنش تبادل شرکت کنند. به آن تبادل کاتیونی و آنیونی می گویند.تصفیه آب. از آنجایی که کیفیت آب خام بسیار متفاوت است و الزامات برای کیفیت آب پساب متفاوت است، انواع مختلفی از تبادل یونی و ترکیبی از روش های تصفیه آب وجود دارد که برای نرم کردن، حذف مواد قلیایی و حذف املاح از آب خام استفاده می شود. هنگامی که یون درگیر در واکنش تبادل در مبدل یونی یون سدیم Na+ باشد، این روش را روش تبادل یونی نوع سدیم (Na) و این مبدل را مبدل کاتیونی از نوع سدیم (Na) می نامند. و مبدل کاتیونی نوع هیدروژن (H) و غیره.


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : بازسازی رزین سختی گیر,عملکرد رزین تبادل یونی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 آبان 1401ساعت 14:46 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 54 | |

کاربرد و ویژگی های فیلتر ممبران صنعتی

فیلتر ممبران صنعتی

فیلترممبران صنعتی یکی از دستگاه های پرکاربرد در صنایع مختلف می باشد. فیلتر از حرکت ذرات جامد معلق در سیالات مختلف مانند مایعات و گازها جلوگیری می کند. به طور کلی، دو نوع فیلتر در صنعت استفاده می شود. یکی فیلتری است که وقتی سیال در حرکت است فیلتر می شود و دیگری فیلتری است که وقتی سیال از حرکت باز می ماند فیلتر می شود.

فیلترها باید با توجه به صنعت استفاده شوند. فیلترهای صنعتی معمولاً در صنایعی که آلاینده تولید می کنند مانند پتروشیمی، صنایع نفت و گاز و محصولات خودروسازی استفاده می شود. سیالات مورد استفاده در صنایع مختلف یا گاز یا مایع هستند. هر کدام از این سیالات نیز خواص متفاوتی دارند. بنابراین برای استفاده از فیلتر باید با توجه به سیال انتخاب شود. فیلترهای صنعتی که برای مصارف مختلف استفاده می شوند عبارتند از فیلتر هوا، فیلتر روغن، فیلتر آب و ....

ویژگی فیلتر صنعتی

به طور معمول، اجزای مختلف در کنار هم قرار می گیرند تا یک فیلتر صنعتی را تشکیل دهند. طراحی و ساخت چنین فیلتری نه تنها باید از ورود ذرات جامد به سیال جلوگیری کند، بلکه باید بتواند محلول باقیمانده را نیز فیلتر کند. به همین دلیل، فیلترهای صنعتی باید دارای خواص مهمی باشند، از جمله:

اول، باید توانایی جداسازی جامدات از مایعات را داشته باشد. وظیفه کلی فیلتر جداسازی ذرات از سیال است. در عمل قسمت غشایی فیلتر و محفظه معمولاً مستقیماً در تماس هستند، بنابراین طراحی آنها باید به روش صحیح انجام شود.

عدم گرفتگی یکی دیگر از ویژگی های مهم فیلترهای صنعتی است. برخی از فیلترها حین جداسازی ذرات جامد، منافذ مایعات و محلول ها را می بندند و از عبور مایعات جلوگیری می کنند. بنابراین، طراحی فیلتر به گونه ای ضروری است که در هنگام جداسازی ذرات جامد، منافذ خیلی سریع مسدود نشوند.

اگر فیلتر صنعتی با کارکرد دائمی تولید می شود، محفظه فیلتر باید طوری طراحی و ساخته شود که تمیز کردن آن آسان باشد. جهت خرید ممبران تصفیه آب صنعتی به سایت ما مراجعه کنید و در صورت لزوم با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : خرید ممبران تصفیه آب,غشای اسمز معکوس,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 15 آبان 1401ساعت 19:59 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 72 | |

عملکرد و خالص سازی رزین سختی گیر

استفاده از رزین تبادل یونی

رزین تصفیه آب را می توان در تصفیه آب استفاده کرد و یکی از مواد مصرفی رایج در فرآیند تصفیه آب است. رزین سختی گیر می تواند عملکرد جنبشی کارآمد و ظرفیت تبادل عملیاتی بالا را در هنگام استفاده حفظ کند و برای استفاده در بیشتر زمینه ها مناسب باشد. وظیفه اصلی رزین تبادل یونی تصفیه آب است، بنابراین اصل خالص سازی رزین تبادل یونی چیست؟

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : عوارض جانبی رزین های نرم کننده,عملکرد رزین سختی گیر,خالص سازی رزین تصفیه آب,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 3 آبان 1401ساعت 17:12 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 106 | |

انواع پیکربندی ممبران های صنعتی

پیکربندی غشاها

دو نوع پیکربندی، عمده بازار ممبران تصفیه آب را برای نمک زدایی RO, NF (آب لب شود یا شود ) تشکیل می دهند: نوع حلزونی و نوع الیاف نازک توخالی. دو آرایش دیگر ( نوع لوله ای و نوع قاب صفحه ای)، بیشتر در فرآوری مواد غذایی و کاربرد های صنعتی استفاده شده و به ندرت در کاربرد های نمک زدایی به کار گرفته می شود.

پیکربندی حلزونی

 المان های حلزونی، از غشاهایی به شکل صفحات تخت ساخته می شوند. غشاهای جدید از این نوع ، از یک ماده پشتیبان برای تامین مقاومت مکانیکی ، یک لایه فعال نازک و چگال و یک لایه اسفنجی متخلخل برای تقویت و نگهداری لایه فعال تشکیل می شوند. ماده غشاء می تواند سلولزی و یا غیر سلولزی باشد.

در فیلتر ممبران سلولز استات ، دو لایه ذکر شده از یک نوع پلیمر با دو شکل مختلف، (که به آن نامتقارن می گویند) ساخته می شوند. در غشاهای چند سازه ای،  دو لایه فوق از دو نوع پلیمر کاملا متفاوت تشکیل می شوند و برای لایه متخلخل معمولا از پلی سولفون استفاده می شود.

در طراحی حلزونی ، هر غشاء به صورت پاکتی شکل داده می شود  که از سه طرف ، مهر و موم شده است. یک شبکه تقویت کننده، که به آم ( حامل آب تولیدی) گفته می شود، در سمت داخل قرار دارد.

 

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : پیکربندی غشاها,پیکربندی الیاف نازک تو خالی,پیکربندی حلزونی,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 2 آبان 1401ساعت 15:07 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 69 | |

اسمز معکوس چیست؟

تعریف ممبران تصفیه آب

ممبران صنعتی که معمولاً نوعی روش فیلتراسیون است که برای حذف مولکول ها و یون ها از محلول خاصی استفاده می شود.

ممبران تصفیه آب شامل اعمال فشار (معمولاً بیشتر از فشار اسمزی) در یک طرف محلول است که در آن یک غشای نیمه تراوا بین محلول ها قرار می گیرد. این غشاء برای فیلتر کردن آلاینده ها تا کوچکترین ذرات استفاده می شود. آلاینده ها اغلب به عنوان RO کنسانتره  نامیده می شوند .

 

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : اسمز معکوس چیست,اصول عملکرد ROوNF,روش اسمز معکوس و نانو فیلتراسیون,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 2 آبان 1401ساعت 14:35 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 67 | |


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد