تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
اجزای مخازن سختی گیر رزینی

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

اجزای مخازن سختی گیر رزینی

اجزای مخازن سختی گیر رزین

مخزن

رزین ها در داخل این مخازن قرار می گیرند، در واقع فرآیند تصفیه در این قسمت انجام می شود. در طراحی و تولید سختی گیر رزینی شکل و ساختار کلی مخزن و همچنین محل ورودی از اهمیت بالایی برخوردار است. و شیرهای خروجی و بسیاری از شیرها در آن با حساسیت بالا تعیین می شود. علاوه بر این، مواد مورد استفاده برای مخزن از اهمیت بالایی برخوردار است و اغلب از ورق کربن فولاد ضد زنگ (SS) برای این منظور استفاده می شود.

رزین

رزین ها موادی هستند که از پلیمریزاسیون ترکیبات آلی به دست می آیند. در داخل مخزن رزین سختی گیر، بسته به نوع املاح و یون ها و همچنین مقدار آنها، مقادیر مختلفی از رزین استفاده می شود. به منظور جلوگیری از خروج رزین ها از نازل یونی و همچنین از بین بردن ذرات بزرگتر معلق در آب، رزین ها را روی بستر سیلیس قرار می دهند. آب حاوی آهن، منگنز، مس و سایر فلزات سنگین رزین ها را فرسوده می کند و هیدراتاسیون دستگاه پخت را کاهش می دهد.

   نازل

از نازل ها برای جمع آوری آب تصفیه شده استفاده می شود. مواد مورد استفاده در تولید سخت کننده های رزینی برای نازل ها اغلب برنج، پلاستیک و پی وی سی هستند.

مخزن آب و محلول نمک

محتویات این مخازن برای بازسازی رزین استفاده می شود. رزین ها به مرور زمان به دلیل وجود آهن، منگنز و سایر فلزات کارایی خود را از دست می دهند و در نهایت عملکرد دستگاه دچار اختلال می شود. برای این منظور در تولید سختی آب نوعی مخزن PVC نیز در نظر گرفته شده است که به مخزن اصلی متصل می شود. در این مخزن سنگ نمک و آب قرار داده شده که در شستشو و احیای نازل ها بسیار موثر است.

سختی سنج رزین

از آنها برای کنترل فشار ورودی استفاده می شود.

مزایای استفاده از سختی آب

همانطور که گفته شد دستگاه های سختی گیر آب در مصارف خانگی و صنعتی کاربرد فراوانی دارند که دلیل آن آسیب های ناشی از نمک های موجود در آب به محیط های مختلف می باشد. دلایل اصلی اهمیت سختی آب عبارتند از:

      کلریدهای کلسیم و منیزیم موجود در آب به شدت دیواره های دیگهای بخار، لوله های آب و سایر فلزات را خورده می کنند.

      سولفات های کلسیم و منیزیم به تدریج بر روی دیوار و مسیر انتقال آب در تاسیسات تولید برق، لوله های آب خانگی و آبگرمکن ها رسوب ایجاد می کنند.

      وجود بیش از 3000 میلی گرم کلرید سدیم در آب باعث شوری، طعم بد و نامناسب آن می شود.

      CO2 آزاد شده از کربنات پتاسیم و سدیم و بی کربنات با آب واکنش داده و اسید کربنیک تولید خواهد شد. اسید کربنیک به شدت بر لوله ها و دیواره های دیگ های صنعتی تاثیر می گذارد.

      سختی بیش از حد آب برای سلامتی انسان مضر است و تشکیل سنگ کلیه، سنگ مثانه و سوء هاضمه از جمله آنهاست.

      ایجاد رسوبات در دیگ های بخار فشار قوی که به دلیل انتقال حرارت ضعیف باعث کاهش راندمان می شود و در نتیجه کاربر برای جبران کسری انتقال حرارت و در نتیجه افزایش مصرف سوخت، دمای کار دیگ را افزایش می دهد.

      ایجاد رسوب در برج های خنک کننده، چیلرها و سایر سیستم های حرارتی و برودتی و کاهش کارایی آنها و یا از کار افتادن کل سیستم.

      به دلیل سختی آب، قدرت شستشوی انواع مواد صابونی کاهش می یابد، به طوری که تاثیر مواد شوینده در آب سخت، نیمی از کارایی آنها در آب نرم است.

      در صنایع نساجی و رنگرزی باعث افت کیفیت رنگ می شود.

موضوع :
برچسب ها : مزایای استفاده از سختی آب,اجزای مخازن سختی گیر رزین,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 25 اسفند 1401ساعت 13:23 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 40 | |