تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
انواع پمپ

انواع پمپ

معرفی انواع پمپ ها

معرفی و کاربرد رزین سختی گیر

معرفی سختی گیر رزینی 

رزین سختی گیر مهم ترین سخت کننده آب است. سختی گیرهای مغناطیسی، سختی گیرهای شیمیایی و سختی گیرهای فیزیکی سختی آب را از بین نمی برند و به عنوان نرم کننده استفاده می شوند و فقط برای جلوگیری از ته نشین شدن و پس از ضربه زدن به محلول آب و مواد محلول آن استفاده می شود.سختی برمی گردد، اما از نرم کننده آب استفاده می شود. یون های آب سخت مانند کلسیم و منیزیم را به طور کامل حذف کنید.

سختی آب به دلیل وجود املاحی مانند کلسیم و منیزیم افزایش می یابد. سختی گیر رزینی یکی از پرکاربردترین دستگاه ها در سیستم تصفیه آب می باشد. تقویت کننده های فایبرگلاس بهترین نوع هستند. سخت کننده تبادل یونی با جایگزینی یون ها سختی آب را از بین می برد. این دستگاه یون های سخت و منفی آب را با اتم های سدیم جایگزین می کند و سختی آب را کاهش و یا از بین می برد. یک سخت کننده رزینی می تواند به طور قابل توجهی PPM آب را تقریباً به صفر کاهش دهد.

 

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : رزین سختی گیر در صنایع , کاربرد تجهیزات احیا رزین , معرفی رزین سختی گیر,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 19 مهر 1401ساعت 14:24 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 80 | |

رزین سختی گیر چیست؟

تعریف رزین سختی گیر

به «رزینی» که می‌تواند «یون» را در یک مایع «تبادل» کند، مانند یون‌های سدیم و یون‌های کلرید، «رزین تبادل یونی» نامیده می‌شود.

توانایی تبادل یون در طبیعت نیز یافت می شود. کودها و مواد غذایی پخش شده روی خاک در مزارع کشاورزی حتی در هنگام بارندگی بلافاصله شسته نمی شوند و به دلیل اینکه مواد غذایی (عمدتاً آمونیاک، اسید فسفریک و پتاسیم) با تبادل یونی به خاک (رس) محکم می شوند، در جای خود باقی می مانند.

تبادل یونی نقش عمده‌ای در توسعه صنعت داشته است، اما از آنجایی که مواد معدنی طبیعی مانند کانی‌های رسی شکننده هستند و پردازش آنها دشوار است، "رزین‌های" سنتز شده مصنوعی عملکرد تبادل یونی دارند که می‌توان از آن برای تصفیه آب و نمک استفاده کرد. درمان به طور گسترده ای در تولید استفاده شده است.

به طور کلی، رزین مصنوعی دانه ای (مواد پایه) با عملکرد تبادل یونی (گروه عملکردی) "رزین تصفیه آب" نامیده می شود. باز هم در مورد رزین های تبادل یونی دانه ای صحبت می کنیم.

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : کاربرد رزین سختی گیر , ویژگی رزین تصفیه آب,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 18 مهر 1401ساعت 18:52 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 90 | |

پمپ تزریق در چه جاهایی کاربرد دارد؟

 

انواع کاربرد های دوزینگ پمپ

 

دوزینگ پمپ شیمیایی در طیف گسترده ای از صنایع از کشاورزی، پزشکی، معدن، فرآوری مواد غذایی، تولید تا نیروگاه های حرارتی استفاده می شود. اکنون به چند کاربرد پمپ تزریق شیمیایی نگاه می کنیم.

 

 استخرهای شنا- برای حفظ مقدار pH آب، کمیت کلر و حفظ کیفیت آب استفاده می شود. مواد شیمیایی در یک مخزن دوز جداگانه نگهداری می شوند و توسط سیستم کنترل تزریق می شوند.

 صنعت نساجی - در فرآیند رنگرزی شیمیایی و عملیات شیمیایی لباس استفاده می شود.

صنایع غذایی – از آنها برای افزودن دستور العمل های غذایی و حفظ ایمنی مواد غذایی برای مخلوط کردن اجزای غذا به میزان دلخواه استفاده می شود. آنها به حفظ بافت ترکیب مواد غذایی کمک می کنند و به نوبه خود به حفظ سلامت مصرف کنندگان کمک می کنند.

 تصفیه آب - از آنها در گرمایش، سرمایش و تراکم آب برای حفظ کیفیت آب استفاده می شود. دوز بیوسیدها و بازدارنده ها در خنک سازی.

 کشاورزی - از آنها برای افزودن مواد شیمیایی در مزرعه کشاورزی برای مبارزه با آفات و حشرات استفاده می شود. آنها همچنین برای پمپاژ کودها و سایر مواد بازدارنده رشد در کشاورزی استفاده می شوند.

دارو - از آنها برای تزریق مقدار اندازه گیری شده مواد شیمیایی به بدن استفاده می شود تا بیمار را در حالت سرگیجه نگه دارند. قلیایی ها و اسیدها با استفاده از پمپ ها برای کنترل بهتر pH دوز می شوند.

 نیروگاه - از آنها برای تزریق مواد شیمیایی به دیگ و آب تغذیه برای جبران فشار آب استفاده می شود. آنها در مقادیر بسیار کم تزریق می شوند.

ساختمان- به تزریق بازدارنده ها در لوله کشی و اجزای آن برای جلوگیری از تخریب یا خوردگی کمک می کنند.

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : انواع دوزینگ پمپ , پمپ های جابه جایی مثبت ,,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در سه شنبه 8 شهريور 1401ساعت 18:03 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 146 | |

نصب دوزینگ پمپ پریستالتیک

عملکرد یک پمپ پریستالتیک

پریستالتیک پدیده ای است که شامل انقباض و شل شدن یک لوله است که باعث حرکت ذره ای در داخل آن می شود.

پمپ تزریق پریستالتیک شامل یک موتور الکتریکی، یک لوله یا شیلنگ الاستیک به شکل C  که ورودی و خروجی بدنه پمپ را به هم متصل می کند، یک روتور متشکل از دو یا چند تیغه یا غلتک چرخان و یک سیلندر بیرونی. در جهت محور طولی بدنه پمپ بالا و پایین می رود.

هنگامی که پمپ کار می کند، غلتک های روی لوله پمپ پریستالتیک می چرخند و فشاری از غلتک اول روی لوله ایجاد می شود و یک فرورفتگی ایجاد می کند که باعث ایجاد مکش در مایع می شود تا آن را به سمت خروجی پمپ هدایت کند.

برای درک این پدیده، می‌توانیم لوله‌ای از خمیردندان را تصور کنیم و فشاری که در آن ایجاد می‌کنیم تا خمیردندان را به سمت خروجی حرکت دهیم. این کاری است که غلتک های پمپ واقعاً انجام می دهند، آنها روی شلنگ فشار می آورند و به این ترتیب حرکت سیال را به سمت خروجی پمپ ایجاد می کنند.

انواع دوزینگ پمپ ها

دوزینگ پمپ های پریستالتیک، وزینگ پمپ های دیافراگمی

پمپ های دوز پریستالتیک چیست؟ 

 پمپ های پریستالتیک که به پمپ های شلنگی نیز معروف هستند، عنصری از نوع هیدرولیک هستند که امکان جابجایی انواع مختلف مایعات را فراهم می کند. این مایعات در یک لوله انعطاف پذیر به شکل "C" در داخل پوشش قرار دارند.


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : نصب دوزینگ پمپ های پریستالتیک , انواع دوزینگ پمپ ها ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 5 شهريور 1401ساعت 17:55 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 143 | |

دوزینگ پمپ پریستالتیک

مترینگ پمپ یا پمپ تزریق  از دسته پمپ های جابه جایی مثبت هستند این لوله ها کاملا انعطاف پذیر هستند و دارای نازل های مکشی می باشند در هر انتهای آن  لوله قرار می گیرد. این پمپ ها دارای یک روتور متصل به محرک با غلتک است.

دوزینگ پمپ پریستاتیک

پمپ اندازه گیری پریستالتیک بر اساس یک اصل جابجایی مثبت کار می کند که از غلتک های چرخان برای مسدود کردن یا فشار دادن مایع به داخل یک لوله الاستومری استفاده می کند.

این شیلنگ دارای نازل های مکش و تخلیه در هر انتها می باشد. پمپ دارای یک روتور است که به یک غلتک محرک متصل است که لوله را در یک مسیر ثابت به یک بستر انسداد فشار می دهد.
همانطور که روتور هر چرخشی را انجام می دهد، مایع با سرعت ثابتی حرکت می کند تا زمانی که به نازل تخلیه برسد. هنگامی که لوله یا شیلنگ به شکل گرد خود در پشت نقطه تراکم برمی گردد، در ورودی پمپ مکش ایجاد می کند و دهانه لوله را دوباره پر می کند.

مزیت های دوزینگ پمپ پریستالتیک

  • از دقت بالایی برخوداراست
  • تحت تاثیر فشار خط و ویسکوزیته سیال قرار نمی گیرد
  • کاهش خطر آلودگی توسط اجزای پمپ
  • مایعات پمپ شده هرگز به پمپ برخورد نمی‌کنند، بدین ترتیب پمپ دوام بیشتری خواهد داشت. همچنین  با تعویض ساده لوله، می‌توان از همان پمپ برای مایعات مختلف استفاده کرد. با دوزینگ پمپ پریستالتیک، به جز لوله و شیلنگ، هیچ قسمت دیگری از پمپ با مایعات تماس ندارند.

ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : مزیت دوزینگ پمپ پریستالتیک ، کاربرد دوزینگ پمپ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 20 مرداد 1401ساعت 16:15 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 137 | |

دوزینگ پمپ پریستالتیک

 

مترینگ پمپ یا پمپ تزریق  از دسته پمپ های جابه جایی مثبت هستند این لوله ها کاملا انعطاف پذیر هستند و دارای نازل های مکشی می باشند در هر انتهای آن قرار می گیرد. این پمپ ها دارای یک روتور متصل به محرک با غلتک است. زمانی  که روتور هر چرخش را انجام می دهد و مایع به سرعت به سمت ثابت به جلو حرکت می کند.

دوزینگ پمپ پریستاتیک

اندازه گیری پمپ پریستالتیک بر اساس یک اصل جابجایی مثبت کار می کند که از غلتک های چرخان برای مسدود کردن یا فشار دادن مایع به داخل یک لوله الاستومری استفاده می کند.

این شیلنگ دارای نازل های مکش و تخلیه در هر انتها می باشد. پمپ دارای یک روتور است که به یک غلتک محرک متصل است که لوله را در یک مسیر ثابت به یک بستر انسداد فشار می دهد.

همانطور که روتور هر چرخشی را انجام می دهد، مایع با سرعت ثابتی حرکت می کند تا زمانی که به نازل تخلیه برسد. هنگامی که لوله یا شیلنگ به شکل گرد خود در پشت نقطه تراکم برمی گردد، در ورودی پمپ مکش ایجاد می کند و دهانه لوله را دوباره پر می کند.

 

مزیت های دوزینگ پمپ پریستالتیک

 

 

موضوع :
برچسب ها : مزیت دوزینگ پمپ پریستالتیک,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 20 مرداد 1401ساعت 15:27 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 119 | |

دوزینگ پمپ چیست؟

 

پمپ  تزریق چیست؟

دوزینگ پمپ یا همان پمپ تزریق که مقدار دقیق و مشخصی از سیالات را در یک سیستم تزریق می کند. این دوزینگ پمپ ها از دسته دوزینگ های جابه جایی مثبت هستند که با تغییر فشار در سیستم دبی بدون هیچ کمیتی انتقال میابد.

دوزینگ پمپ به طور گسترده ای در بخش صنعتی استفاده می شود. آنها به طور خاص چیست؟ ما در مورد پمپ های حرکت متناوب صحبت می کنیم: حرکت آنها به دلیل تناوب پیستون یا دیافراگم است که توسط یک سیستم خارج از مرکز یا توسط یک سیستم میل لنگ کلاسیک یا به لطف یک سیستم پنوماتیک به حرکت در می آید.

دریچه‌های مخصوصی که «بدون بازگشت» نامیده می‌شوند، دریچه‌های توپی با بسته شدن توسط گرانش نصب می‌شوند که فشار مایع مورد نظر را امکان‌پذیر می‌کند و هماهنگ با پیستون کار می‌کند. دبی پمپ اندازه گیری با تعداد ضربات پیستون و جابجایی آن تعیین می شود

پمپ اندازه گیری چگونه کار می کند؟

اساساً پمپ دوز وظیفه مکیدن و پمپاژ مایع خاصی را در یک مدار معین با فشار بالا، متوسط ​​یا پایین بر عهده دارد.

عملکرد دقیق و صحیح پمپ های دوز به دلیل فناوری ریزپردازنده است. در سال های اخیر در بخش صنعتی به لطف پیشرفت تکنولوژی توانسته ایم پیشرفتی را در محصولات مشاهده کنیم.

 


ادامه مطلب
موضوع :
برچسب ها : دوزینگ پمپ چیست | کارکرد دوزینگ پمپ ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 20 مرداد 1401ساعت 15:04 توسط سمانه اصلانی | تعداد بازديد : 145 | |


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد